Ολλανδία – Τουρκία με 0% & επιστροφή χρημάτων

7 September, 2021

Ο Σεπτέμβριος είναι… διαφορετικός με Extreme Septemeber στο Pamestoixima.gr!

Γιατί στο Pamestoixima.gr έχεις επιστροφή χρημάτων εβδομαδιαία για όλο το μήνα!

Κάθε Δευτέρα του μήνα, το Pamestoixima.gr θα σου επιστρέφει ποσοστό από τα χαμένα στοιχήματά σου.

Μην χάσεις την ευκαιρία!

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 συνεχίζονται και στο πρόγραμμα της Τρίτης (07/09) ξεχωρίζει το Ολλανδία – Τουρκία. Ομάδες που έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά έως τώρα, με τους γηπεδούχους να έχουν 10 βαθμούς μετά από 5 αγώνες και τους φιλοξενούμενους 11. Πολύ κοντά τους και η Νορβηγία (10 βαθμοί), επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό πως μιλάμε για ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς, με τους Ολλανδούς να μοιάζουν το φαβορί, αλλά την Τουρκία να έχει δείξει μέχρι τώρα πως είναι ικανή για το καλύτερο… Μάλιστα, για τους φιλοξενούμενους επιστρέφει ο Μπουράκ Γιλμάζ (επιθετικός) και γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνοι! Στο Pamestoixima.gr το Ολλανδία – Τουρκία το ζεις με 0% γκανιότα*, ενισχυμένες αποδόσεις, bet builder** και πολλές στοιχηματικές επιλογές! Και μην ξεχνάς πως τα προκριματικά συνεχίζονται με Boost Νίκης** και Παρά 1**, δηλαδή ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη στο Pamestoixima.gr!

Στο Pamestoixima.gr το Ολλανδία – Τουρκία το ζεις με 0% γκανιότα*, ενισχυμένες αποδόσεις, bet builder** και πολλές στοιχηματικές επιλογές! Και μην ξεχνάς πως τα προκριματικά συνεχίζονται με Boost Νίκης** και Παρά 1**, δηλαδή ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη στο Pamestoixima.gr!

Pamestoixima.gr το Ολλανδία – Τουρκία

*Ισχύει για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» και πριν από την έναρξη του αγώνα.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ολλανδία - Τουρκία με 0% & επιστροφή χρημάτων